TAROM a început să suspende zborurile interne din cauza lipsei de aeronave.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 186

Sursa foto:

0:00

Anulare zbor TAROM București-Iași din lipsă de aeronave

Luni dimineață, o cursă aeriană TAROM pe ruta București-Iași a fost anulată din cauza lipsei unei aeronave disponibile. Zborul, care ar fi trebuit să ajungă la Iași la ora 08:50, nu a avut loc, iar cursa de retur, programată să decoleze la 09:15 de la Iași spre București, a fost, de asemenea, anulată.

Conducerea Aeroportului Iași a precizat că TAROM a comunicat că problema principală este absența unei aeronave capabile să efectueze zborul. Printre pasagerii afectați s-a aflat și artistul Horia Brenciu, care a susținut un concert în Iași în seara precedentă.

În ultimele zile, compania TAROM a înregistrat întârzieri semnificative pe mai multe curse. Horia Brenciu a comentat pe rețelele sociale despre anularea zborului, menționând: „După ce am străbătut țara în lung și-n lat, mă pregăteam să mă întorc acasă, dar o veste ca aceasta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat… Cred că destinul a vrut să mai stau ‘puțin’ la Iași. O să beau cafele, o să mă plimb prin orașul cu șapte coline și o să postez tot ce-am făcut în cele patru concerte pe care le-am avut zilele astea!”

De asemenea, vineri seară, zborul Iași-București, utilizat de echipa Politehnica Iași pentru a ajunge la partida cu FCSB, a avut o întârziere de peste trei ore, iar fotbaliștii au ajuns în Capitală după miezul nopții.

Distribuie acest articol