Emisiunea X Factor va avea un nou moderator. Cine sunt membrii juriului?

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 172

Sursa foto:

0:00

X Factor România Revine cu un Nou Sezon Început

Emisiunea X Factor, un talent show renumit, își deschide porțile pentru un nou sezon toamna aceasta, reunind nume mari din industria muzicală. Televiziunea a anunțat un nou prezentator și a prezentat formatul actualizat al juriului.

Mihai Morar, Prezentatorul Sezonului

Mihai Morar va fi gazda acestui sezon spectaculos, alăturându-se juriului format din Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică. Morar, cunoscut pentru cariera sa de succes în radio și pentru popularitatea podcastului Fain și simplu, revine pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. Este important de menționat că el a fost mentorul câștigătorului primului sezon al emisiunii, Andrei Leonte, începând cu 1 ianuarie 2012.

Întoarcerea lui Mihai Morar

„Am fost parte din primul sezon X Factor România… știu, aproape nici eu nu mai țin minte că l-am și câștigat. Mă întorc după 13 ani, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. De data aceasta ca prezentator. De fapt, ca povestitor. În noul X FACTOR, cel mai important câștig, pe lângă vocile impresionante, vor fi poveștile concurenților. Asta e treaba mea: să arăt poveștile din care se naște o poveste de succes”, a declarat Mihai Morar.

O Competiție Unică

Cel mai recent sezon al X Factor România promite o experiență unică, cu juriul format din Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică, și va transforma telespectatorii în martori ai unui spectacol memorabil.

Distribuie acest articol