Se va construi un aparthotel în stațiunea Cap Aurora, avizul de mediu fiind deja obținut.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 143

Sursa foto:

0:00

Dezvoltarea imobiliară în sudul litoralului

Zona sudică a litoralului românesc este într-o continuă expansiune din punct de vedere imobiliar, atrăgând atenția investitorilor care doresc să construiască unități de cazare, precum hoteluri și vile turistice. Această creștere a interesului se datorează numărului tot mai mare de turiști care vizitează regiunea anual.

Proiectul unui nou aparthotel în Cap Aurora

Societatea Expert Stil își propune să construiască un aparthotel cu trei etaje pe strada Gala Galaction din Cap Aurora. În acest scop, compania a depus documentația necesară la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, solicitând și obținând acordul de mediu pentru realizarea investiției.

Decizia privind evaluarea impactului asupra mediului

APM a informat publicul despre decizia privind etapa de încadrare, stabilind că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul intitulat „Construire apart-hotel D+P+3Etaje, împrejmuire teren și organizare de șantier“, situat pe strada Gala Galaction nr. 7C, în stațiunea Cap Aurora, municipalitatea Mangalia.

Detalii despre proiect

Imobilul va avea un regim de înălțime de D+P+3 etaje, incluzând 28 de unități de cazare. Suprafața terenului destinat construcției este de 1.265 mp, iar proiectul prevede amenajarea a 25 de locuri de parcare și a unor spații verzi care vor ocupa 632 mp.

Informații despre Expert Stil SRL

Expert Stil SRL a fost fondată pe 5 ianuarie 2007, având sediul pe strada Rovine nr. 22 din municipiul Constanța. Societatea este administrată de Ștefan Dragoș Vasile, care este și unic asociat. În anul 2023, cifra de afaceri a fost de 4.260.191 lei, profitul a atins 21.939 lei, iar datoriile companiei s-au ridicat la 2.933.019 lei, având un număr de 21 angajați.

Distribuie acest articol