Locații pentru achiziționarea biletelor la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 180

Sursa foto:

0:00

Se Apropie Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2024

Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2024 se va desfășura în perioada 23-25 august 2024, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, iar organizatorii se pregătesc intens pentru acest eveniment de amploare.

Bilete Disponibile Online și Fizic

Biletele și abonamentele pentru cele trei seri ale festivalului pot fi achiziționate online, de pe site-uri specializate, dar și în format fizic de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, situat pe bulevardul Ferdinand nr. 56. Programul de vânzare este următorul: luni până miercuri între orele 09:00 și 15:00, joi și vineri între 14:00 și 19:00, iar în weekend între 12:00 și 18:00.

Detalii de Acces

Accesul la festival va fi permis începând cu ora 18:00. Este important de reținut că, după debutul programului artistic, biletele nu vor mai fi valabile, iar accesul va fi interzis.

Artisti și Recitaluri

Pe parcursul celor trei seri, scena din Piațeta Perla va fi animată de tinerii artiști selectați în urma preselecțiilor, dar și de interpreți consacrați care vor oferi recitaluri de excepție.

Informații Suplimentare

Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, ajuns la cea de-a 61-a ediție, promite să aducă momente memorabile și să ofere o platformă pentru tinere talente, în timp ce juriul va evalua participanții la secțiunile de interpretare și creație pentru marele premiu.

În plus, este de așteptat să existe restricții de circulație în stațiunea Mamaia în perioada festivalului, astfel încât participanții să fie informați în prealabil pentru a evita eventualele inconveniente.

Distribuie acest articol