Conferință de presă cu ocazia deschiderii Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 150

Sursa foto:

0:00

Conferință de presă la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România

Pe 20 august 2024, va avea loc o conferință de presă dedicată deschiderii Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România, eveniment care se desfășoară la Mera Resort în stațiunea Venus, județul Constanța. Întâlnirea, care se va desfășura în perioada 19 – 23 august 2024, reunește toți directorii aeroporturilor din țară, precum și oficiali din Ministerul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, conducerea ROMATSA, Autoritatea Aeronautică Civilă și reprezentanți ai diverselor entități și companii din industria aviației.

Participanții la conferință

La conferința de presă vor fi prezenți:

  • David CICEO, Președinte al Asociației Aeroporturilor din România și Director General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj;
  • Adrian VESTEA, Ministrul Dezvoltării;
  • Reprezentant desemnat al Ministerului Transporturilor;
  • Adrian COJOC, Director General ROMATSA;
  • Bogdan ARTAGEA, Director General al Aeroportului Internațional Constanța;
  • Corina MARTIN, Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România și Președinte RESTO Constanța.

Informații despre circulația aeriană

Participanții vor avea ocazia să afle detalii privind evoluția circulației aeriene pe aeroporturile din România pentru anul 2024, inclusiv numărul de pasageri înregistrați pe aeroporturi de referință, cum ar fi Otopeni, Cluj, Iași, Timișoara, Craiova și Constanța. De asemenea, vor fi prezentate procentele de vânzări ale companiilor aeriene pe piața circulației aeriene civile din România și un bilanț preliminar al numărului de turiști pe Litoral și în principalele regiuni turistice ale țării.

Declarații de deschidere

În deschiderea conferinței, David Ciceo a afirmat: „Mulțumim pentru organizarea deosebită. Suntem onorați de prezența ministrului Adrian Vestea. Apreciem sprijinul oferit pentru aeroporturi, care ne-a fost de mare ajutor în finalizarea lucrărilor din punct de vedere legislativ și organizatoric. Avem invitați, inclusiv directorul aeroportului din Chișinău, companii aeriene și de handling, și vom dezbate problemele aviației civile.”

Distribuie acest articol