Descoperă locațiile containerelor pentru deșeuri voluminoase în această săptămână.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 135

Sursa foto:

0:00

Containere pentru Deșeuri Voluminoase în Cartierul Abator

Săptămâna aceasta, cartierul Abator beneficiază de amplasarea unor containere speciale destinate colectării deșeurilor voluminoase. Acestea sunt situate pe strada Stadionului, bloc H16 A (platforma nr. 038) și pe strada Stânjeneilor, în zona căminului Socep (platforma nr. 100).

Ce Poate Fi Depus în Containere

Locuitorii pot depune în aceste containere de culoare verde următoarele tipuri de deșeuri: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete și calorifere.

Ce Nu Este Permis

Este important de menționat că în aceste containere nu pot fi depuse: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, precum și deșeuri reciclabile, cum ar fi hârtia, cartonul, plasticul, metalul și sticla.

Informații Suplimentare

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase este disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”. În plus față de aceste containere amplasate temporar, constănțenii au și opțiunea de a duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A.

Depozitarea sau abandonarea deșeurilor pe domeniul public al municipiului Constanța este considerată contravenție și se sancționează conform legilor în vigoare.

Distribuie acest articol