Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a declarat astăzi că va candida la alegerile prezidențiale.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 142

Sursa foto:

0:00

Marcel Ciolacu anunță candidatura la alegerile prezidențiale

Marcel Ciolacu, președintele PSD, își va declara oficial candidatura la alegerile prezidențiale printr-un mesaj video pe care îl va difuza marți. Acesta a filmat un clip alături de membri ai TSD la sediul partidului, subliniind importanța anunțului său. Cu doar patru zile înainte de Congresul PSD, unde va fi ales noul lider al formațiunii și validat candidatul pentru președinție, Ciolacu a dorit ca această informație să ajungă la colegii săi direct de la el și nu prin intermediul mass-mediei.

Anunțul video este așteptat să fie prezentat pe parcursul zilei de marți. În cadrul acestuia, liderul social-democrat își exprimă intenția de a candida pentru funcția de președinte al României. În mesajul său intern, Ciolacu evidențiază consultările avute cu colegii săi și se arată încrezător în echipa PSD, subliniind succesul obținut în alegerile din acest an.

„Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre voi, am decis să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am demonstrat în toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres, voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră”, a transmis Ciolacu colegilor din partid.

Platforma program de dezvoltare a României

Cu o zi înainte de anunțul candidaturii, Marcel Ciolacu a lansat o platformă program pentru dezvoltarea României, bazată pe ideile și prioritățile exprimate de cetățeni. El subliniază că este esențial ca planul să reflecte nevoile reale ale românilor, oferind soluții concrete pentru administrarea țării în următorii patru ani. Cu cât mai multe mesaje și propuneri vor fi incluse în acest plan, cu atât acesta va fi mai legitim și va respecta cu adevărat voința și interesele populației.

Distribuie acest articol