Pauza de cafea din Constanța se desfășoară și în acest weekend.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 196

Sursa foto:

0:00

Constanța Coffee Break: Relaxare pe Bulevardul Tomis

După o săptămână plină de activități, este esențial să ne acordăm timp pentru odihnă și relaxare. O plimbare poate fi o modalitate excelentă de a ne revitaliza atât fizic, cât și mental. În acest context, vă invităm să participați la evenimentul Constanța Coffee Break.

Weekendul următor, bulevardul Tomis, între Capitol și Miga, va fi transformat într-o zonă pietonală, începând de sâmbătă dimineața, la ora 6:00, și până duminică seara. Circulația rutieră va fi restricționată pe acest segment de drum, oferindu-le locuitorilor și vizitatorilor oportunitatea de a se bucura de o atmosferă plăcută.

Așadar, tineri, copii, părinți și bunici, vă invităm să ieșiți la o plimbare pe jos, cu biciclete sau trotinete. „Vă invităm să faceți parte din povestea frumoasă a acestei veri! Lăsați mașina acasă, îmbrăcați-vă în pantofi confortabili și descoperiți farmecul Constanței!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Până la sfârșitul lunii septembrie, zona pietonală va rămâne deschisă pentru toți cei care iubesc mișcarea și natura. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de acest spațiu urban revitalizat!

Distribuie acest articol