Reabilitarea parcării de la intersecția străzilor Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă stârnește nemulțumirea locatarilor din cauza lipsei de locuri pentru parcarea vehiculelor.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 166

Sursa foto:

0:00

Reabilitarea parcării de la intersecția străzilor Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă

Parcarea situată la intersecția străzilor Dionisie cel Mic cu Ștefăniță Vodă se află în proces de reabilitare, ceea ce a generat nemulțumiri în rândul locatarilor din zonă. Aceștia se plâng că nu au unde să își parcheze mașinile și că nu primesc informații clare din partea autorităților locale.

În cursul zilei de miercuri, 21 august, un locuitor al zonei a transmis o sesizare, exprimându-și frustrarea față de lipsa de comunicare. Bărbatul a menționat: „În câteva zile ne-au alungat din noua parcare de pe strada Ștefăniță Vodă. Parcarea a fost renovată acum trei ani și oferea 320 de locuri. Acum, după ce ne-au cerut să ne mutăm mașinile, nu știm unde să parcăm.” El a adăugat că a încercat să obțină explicații de la primărie, dar fără succes, menționând că nu au fost afișate informații sau semne care să clarifice situația. „Am trimis multe e-mailuri, dar nu am primit răspuns. Ne simțim abandonați, având în vedere că am plătit pentru locurile de parcare,” a concluzionat bărbatul.

Reprezentanții Primăriei Constanța au confirmat că lucrările sunt parte a unui proiect de modernizare și au asigurat că locuitorii nu își vor pierde locurile de parcare. Aceștia au explicat că „se lucrează la parcare, iar lucrările sunt în grafic, desfășurându-se conform planului de reabilitare. Deși este adevărat că este un disconfort temporar, nimeni nu își va pierde locul de parcare.”

Distribuie acest articol