DRDP a renovat parapetul de pe A4, avariat în tragicul incident dintre un TIR și un microbuz.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 176

Sursa foto:

0:00

Reparații efectuate după accidentul de pe Autostrada A4

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat finalizarea lucrărilor de înlocuire a parapetului avariat în urma accidentului rutier grav ce a avut loc pe 19 august, pe Autostrada A4.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15:00, pe sensul de mers către Ovidiu, în apropierea podului de pe DN 39E, în direcția comunei Cumpăna. Coliziunea a implicat un microbuz și un autotren, iar în urma incidentului au fost rănite 12 persoane.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au activat Planul Roșu de intervenție, mobilizând un număr semnificativ de echipaje, inclusiv șapte ambulanțe din partea Serviciului de Ambulanță Județean și SMURD, precum și echipaje de stingere și descarcerare. De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a asigura transportul rapid al victimelor.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați imediat și au ajuns la fața locului pentru a efectua cercetări preliminare. Din informațiile obținute, accidentul a avut loc pe sensul de mers spre București, iar mai multe persoane au suferit răni în urma impactului dintre autocamion și microbuz.

Distribuie acest articol