Amenzi aplicate în Năvodari și Fântânele. Un bărbat de 45 de ani a fost surprins conducând sub influența alcoolului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 178

Sursa foto:

0:00

Acțiune de menținere a ordinii publice în Năvodari

Pe 21 august 2024, polițiștii din Poliția Orașului Năvodari au realizat o acțiune dedicată menținerii ordinii și liniștii publice, cu scopul de a spori siguranța rutieră și de a preveni traficul și consumul de droguri. În cadrul acestei acțiuni, au fost legitimate 129 de persoane și au fost verificate 60 de vehicule.

În urma verificărilor, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, totalizând peste 20.000 de lei, conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța.

Incident rutier cu conducere sub influența alcoolului

În aceeași zi, în jurul orei 16:35, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, care conducea un autoturism pe strada Dobrogei din comuna Fântânele, având o concentrație de alcool în sânge. Bărbatul a fost testat cu un aparat etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în scopul stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Distribuie acest articol