Programul competițiilor în care participă sportivii de la CSM Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 185

Sursa foto:

0:00

Sportivii de la CSM Constanța în competiții naționale și internaționale

Sportivii de la CSM Constanța sunt activi și în această săptămână, participând la competiții atât naționale, cât și internaționale. Echipa de handbal visează la primul trofeu al sezonului, Supercupa României, în timp ce voleibalistele clubului luptă pentru medalii la Campionatele Naționale de volei pe nisip. De asemenea, Tudor Henry va reprezenta clubul la festivalul internațional de șah de la Abu Dhabi, concurând alături de maeștri de renume mondial. Le dorim mult succes tuturor sportivilor! Hai, Constanța! Hai, România!

Handbal

Handbaliștii de la CSM Constanța au încheiat seria meciurilor amicale de vară cu o victorie convingătoare, 36-27, în fața echipei CSM București, la Sala Sporturilor. Aceasta a fost ultima testare înainte de Supercupa României, competiție ce se va desfășura în weekend la Sala Polivalentă „Pitești Arena”. CSM Constanța va debuta în forță, având meciul de derby cu Dinamo în prima zi a turneului. Prima semifinală, între CS Minaur Baia Mare și AHC Potaissa Turda, va începe sâmbătă la ora 14:30, urmată de confruntarea dintre campioana CS Dinamo București și vicecampioana CSM Constanța, programată la 17:30. Finalele vor avea loc duminică, cu meciul pentru locul III la 14:30 și finala mare la 17:30. Toate meciurile vor fi transmise în direct.

Volei pe nisip

Între 22 și 25 august, Iașiul va găzdui Campionatul Național de volei pe nisip pentru senioare. CSM Constanța va fi reprezentată de echipa formată din Denisa Dumitru și Marilena Puică, care au avut o prestație remarcabilă la „Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open”, unde au obținut medalia de bronz. Succes maxim echipei noastre! Hai, Constanța!

Haltere

Bistrița este gazda Campionatelor Naționale de haltere pentru juniori, care se desfășoară între 20 și 22 august. CSM Constanța participă cu 10 sportivi, iar surorile Adelina și Gabriela Petcu s-au evidențiat prin performanțe notabile. Adelina Petcu a câștigat trei medalii de aur la categoria 28 de kilograme, demonstrându-și talentul promițător. Gabriela Petcu, cea mai tânără sportivă din competiție, a obținut locul cinci la categoria 32 de kilograme. Sportivii de la CSM Constanța sunt antrenați de Aurel Tătaru. Hai, Constanța!

Șah

Tudor Henry participă, în perioada 14-25 august, la cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Șah de la Abu Dhabi. Acest eveniment prestigios reunește numeroase turnee FIDE, inclusiv cele de Masters și Open A < 2300 ELO. La doar 13 ani, Tudor, Maestru FIDE cu un ELO de 2390, concurează în turneul Masters, alături de 224 de alți șahiști de elită din întreaga lume. Turneul se desfășoară în sistem elvețian, cu 9 runde, fiecare având 90 de minute plus 30 de secunde per mutare. Îi dorim mult succes sportivului nostru, antrenat de Iulian Mihailov! Hai, Constanța! Hai, România!

Distribuie acest articol