Traficul feroviar este oprit între București și Constanța și înapoi.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 185

Sursa foto:

0:00

Incendiu de vegetație afectează traficul feroviar pe ruta Cernavodă – Dunărea

Un incendiu de vegetație a dus la suspendarea temporară a traficului feroviar între stațiile Cernavodă și Dunărea, în cadrul Regionala CF Constanța. Autoritățile au luat măsuri de precauție, iar pompierii militari au interzis circulația trenurilor pentru a putea interveni eficient cu autospeciale în zonele adiacente căii ferate, unde focarele de incendiu s-au extins din cauza condițiilor meteorologice, în special a vântului.

În prezent, unsprezece trenuri de călători, printre care IR 1588, IR 11086, R 8005 și IC 536, se află în staționare temporară în gările din Cernavodă, Dunărea Saligny, Mircea Vodă și Medgidia. Acestea vor rămâne oprite până la finalizarea intervențiilor de stingere a incendiului de către echipele de pompieri.

„Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul cauzat de aceste staționări suplimentare și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat imediat ce vom primi avizul de redeschidere a circulației din partea reprezentanților ISU“, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Distribuie acest articol