Informații privind incidentul cu săbii din Cumpăna: un bărbat a fost reținut

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 204

Sursa foto:

0:00

Conflict pe strada Traian, comuna Cumpăna

Pe data de 22 august, în jurul orei 19:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost alertați cu privire la un conflict care a avut loc pe strada Traian din comuna Cumpăna. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, inclusiv luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au reușit să aplaneze situația, imobilizând mai multe persoane implicate în incident.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani a fost agresat fizic de trei indivizi, care au fost ajutați în acțiunile lor de către alte persoane. Polițiștii din Serviciul Municipal de Investigații Criminale, coordonați de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut un bărbat de 30 de ani pentru 24 de ore, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Se pare că, în timpul conflictului de pe strada Traian, bărbatul reținut, împreună cu alte două persoane, l-au agresat pe bărbatul de 40 de ani, provocându-i o leziune la mână cu un obiect tăietor-ințepător. Bărbatul reținut a fost dus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe data de 23 august, el va fi prezentat procurorului de caz pentru a se lua măsurile legale corespunzătoare.

Distribuie acest articol