Întrebați-vă dacă să plecați? Aflați condițiile de trafic pe Autostrada A2 și în județul Constanța în prezent.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 192

Sursa foto:

0:00

Informații despre Traficul Rutier la Nivel Național

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a prezentat, la ora 12:00, starea actuală a traficului pe principalele artere rutiere din țară.

Starea Traficului pe Autostrăzi și Drumuri Naționale

1. Pe Autostrada A1 București – Pitești, circulația se desfășoară normal.

2. Pe Autostrada A2, sensul către litoral din București, traficul este fluent, fără aglomerație în zona stației de taxare Pod Fetești.

3. Autostrada A3 București – Ploiești prezintă o circulație normală.

4. DN 1 Ploiești – Brașov se confruntă cu aglomerație între localitățile Nistorești și Comarnic, precum și în stațiunile Azuga și Bușteni, pe sensul de urcare spre Brașov. În direcția de coborâre, s-a format o coloană de autovehicule între Predeal și Bușteni.

5. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se confruntă cu trafic intens în stațiunea Căciulata, pe ambele sensuri de mers.

6. DN 39 Constanța – Vama Veche prezintă valori ridicate de trafic în Eforie Nord, în direcția Vama Veche și Eforie Sud, pe sensul de mers către Constanța.

Recomandări pentru Conducătorii Auto

Autoritățile recomandă șoferilor să evite depășirile periculoase ale coloanelor formate și întoarcerile prin locuri nepermise. Este esențial să se evite manevrele riscante, să se păstreze o distanță de siguranță între vehicule și să se ia în considerare utilizarea unor rute alternative. De asemenea, este important să se respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți pentru fluidizarea traficului și să nu se conducă sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Distribuie acest articol