Tânără accidentată la 2 Mai – „Voi purta sechele fizice, în special la mâna.”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 122

Sursa foto:

0:00

Accidentul de la 2 Mai: Mărturiile unei supraviețuitoare

Una dintre persoanele rănite în accidentul tragic de la 2 Mai, în care Vlad Pascu a fost implicat, a declarat că revivirea acelor momente este extrem de dureroasă. Tânăra a subliniat că, din punct de vedere fizic, va purta sechele ca urmare a incidentului, în care alți doi tineri și-au pierdut viața.

”Este foarte greu să participi la pomeni. Să retrăiești acele momente din nou și din nou este foarte dureros. Din păcate, voi rămâne cu sechele fizice, mai ales la nivelul mâinii. Totuși, sunt pe drumul cel bun. Am avut parte de medici excepționali care m-au ajutat și le sunt profund recunoscătoare. Aceștia au depus toate eforturile pentru a-mi repara fractura și nervul. Intervențiile nu au fost deloc ușoare. Chiar dacă nu voi avea o recuperare completă, sper să pot să îmi folosesc ambele mâini în mod funcțional”, a declarat tânăra.

Expertiza medico-legală în cazul accidentului

Judecătoria Mangalia a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru a evalua starea de sănătate a doi tineri răniți în urma accidentului. Această expertiză va determina dacă supraviețuitorii au suferit infirmități permanente, ceea ce ar putea schimba încadrarea juridică a cazului, de la vătămare corporală la vătămare corporală cu circumstanțe agravante. Această modificare ar putea duce la o înăsprire a pedepsei pentru Vlad Pascu.

Distribuie acest articol