Cadavrul fiicei miliardarului Michael Lynch a fost descoperit de scafandri: Șase victime, în urma naufragiului iahtului de lux.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 159

Sursa foto:

0:00

Scufundarea iahtului de lux în Sicilia: al șaselea cadavru localizat

Scafandrii au reușit să localizeze al șaselea cadavru în urma scufundării unui iaht de lux în largul Siciliei, despre care se crede că aparține unei tinere de 18 ani, Hannah Lynch. Aceasta este ultima persoană dată dispărută în urma incidentului tragic petrecut la începutul acestei săptămâni.

Corpul tatălui ei, antreprenorul în tehnologie Mike Lynch, a fost recuperat, alături de alte cinci cadavre, după ce iahtul de lux Bayesian s-a scufundat în timpul unei furtuni neprevăzute în apropierea satului pescăresc Porticello, situat la est de Palermo. Din totalul de 22 de pasageri și membri ai echipajului care se aflau la bord, 15 au reușit să supraviețuiască, printre care un copil de un an și mama sa, Angela Bacares.

Printre persoanele dispărute se numără președintele băncii Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, soția sa, Judy Bloomer, avocatul de la Clifford Chance, Chris Morvillo, împreună cu soția sa, Neda Morvillo, și bucătarul iahtului, Recaldo Thomas.

Distribuie acest articol