Bărbatul din Cumpăna, care a atacat cu sabia, a fost reținut pentru 30 de zile.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 144

Sursa foto:

0:00

Procurorii propun arest preventiv pentru inculpatul I.S. în cazul scandalului de la Cumpăna

Pe data de 23 august 2024, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au solicitat instanței arestarea preventivă a inculpatului I.S. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu aceeași dată și continuând până pe 21 septembrie 2024. Acesta este investigat pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în contextul unui scandal violent desfășurat în localitatea Cumpăna.

Conform datelor prezentate, incidentul a avut loc pe 22 august 2024, în jurul orei 19:00, pe strada Traian din Cumpăna. Inculpatul I.S., alături de alte două persoane, a agresat victima R.A. prin aplicarea de lovituri cu pumnii și picioarele, iar ulterior a folosit un obiect tăietor-înțepător, provocându-i leziuni care necesită între 40 și 45 de zile de îngrijiri medicale, în absența complicațiilor. Acțiunile sale au dus la tulburarea ordinii și liniștii publice în zonă.

Investigațiile continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul polițiștilor din Serviciul Municipal de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Constanța.

În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Constanța a acceptat propunerea procurorului, dispunând arestarea preventivă a inculpatului I.S. pentru perioada menționată.

Distribuie acest articol