Primăria va construi noi căi de acces în Inel 1, care se vor încrucișa cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 169

Sursa foto:

0:00

Amenajarea drumurilor pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din Constanța

Primăria Constanța a anunțat planuri de amenajare a mai multor drumuri pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, în apropierea blocurilor 48A, 48B și 50A. Această inițiativă include și construirea unui imobil cu patru etaje, dezvoltat de firma Blue Bike Concept SRL. În acest scop, a fost depus un memoriu de prezentare a proiectului la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, pentru obținerea acordurilor necesare.

Proiectul vizează fluidizarea traficului din zonă prin amenajarea unui drum cu o suprafață de 2.117 mp, care va facilita accesul la blocul cu regimul de înălțime 2S+P+M+4E, situat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 82. Accesul rutier la noul imobil se va realiza prin crearea unui inel rutier în jurul clădirii, iar accesurile pietonale vor fi amenajate pe aleile existente, precum și pe trotuarele nou-create de-a lungul drumului perimetral.

Drumul de acces va fi construit pe laturile de sud, est și vest, precum și parțial pe latura de nord, pe proprietatea privată a investitorului. Accesul pe noul drum se va face din sud, de-a lungul viitoarei străzi Constantin Brâncuși (Prelungire), care se va racorda la strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. Traficul va fi organizat pe sens unic pe laturile de sud, est și nord, având ieșire pe latura de vest, în strada Constantin Brâncuși (Prelungire), unde se vor putea desfășura două sensuri de circulație. Lungimea totală a drumului propus va fi de 357 de metri, iar viteza maximă permisă în zonă va fi de 30 km/h.

Detalii despre proiectul Blue Bike Eden

Blue Bike Eden este un proiect imobiliar care combină utilitatea cu designul contemporan, oferind o experiență unică pentru cei care doresc să își creeze un cămin. Reprezentanții dezvoltatorului subliniază că acest proiect va oferi o nouă viziune asupra vieții urbane în Constanța.

Situat într-o zonă rezidențială liniștită pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 82, Blue Bike Eden va include 120 de locuințe cu diferite configurații, o parcare subterană pe două niveluri cu 250 de locuri și spații comerciale pe o suprafață de 1.700 de metri pătrați.

Printre apartamentele disponibile se numără cele cu două camere tip I, care vor beneficia de finisaje moderne, amenajări funcționale și spațiu generos. Suprafața utilă a acestor apartamente va varia între 54,76 și 56,49 mp, iar suprafața construită va fi între 72,27 și 91,79 mp, cu balcoane de dimensiuni cuprinse între 6,7 și 20,55 mp. Prețurile pentru aceste locuințe încep de la 1.200 de euro pe metru pătrat construit, plus TVA.

Blue Bike a realizat numeroase proiecte imobiliare în București și Constanța, incluzând locații precum ICIL, Compozitori, Mamaia și, recent, Pipera.

Distribuie acest articol