Femeie agresată pe stradă de fostul partener: a necesitat 40 de zile de tratament medical.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 117

Sursa foto:

0:00

Condamnare pentru Florin Deliu

Florin Deliu a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în data de 25 decembrie 2022. Decizia instanței nu este definitivă, iar apelul va fi judecat pe 16 decembrie 2024 la Curtea de Apel Constanța. Deliu este acuzat că a agresat-o pe fosta sa iubită.

Incidentul de la Istria

Pe 26 decembrie 2022, autoritățile au fost alertate de o femeie din Istria, județul Constanța, care a declarat că a fost victima unei agresiuni fizice. Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au luat legătura cu persoana vătămată, aceasta relatând că, în seara de 25 decembrie, în jurul orei 16:30, în timp ce se îndrepta spre serviciu pe strada Sabinelor, a avut o întâlnire nefericită cu Florin Deliu, fostul ei concubin.

Conform declarației femeii, Deliu a abordat-o pentru a discuta, dar ea a refuzat. Ca reacție, bărbatul a lovit-o cu palmele peste față și a împins-o, iar aceasta a căzut pe asfalt, suferind leziuni la mâna dreaptă. După incident, femeia a continuat să meargă la serviciu, însă durerea de la mâna rănită s-a agravat, iar angajatorul a decis să o trimită acasă.

Îngrijiri medicale și procesul

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar ulterior a fost supusă unei evaluări la Serviciul de Medicină Legală. Diagnosticul a arătat că aceasta a suferit o fractură, având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.

În urma faptelor, Deliu a fost trimis în judecată la Judecătoria Constanța, iar în data de 30 iulie 2024 a fost condamnat. Instanța a decis: “Condamnă inculpatul D.F. la pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea, la data de 25.12.2022, a infracțiunii de lovire sau alte violențe. Dispune executarea pedepsei în regim de detenție.” De asemenea, instanța l-a obligat pe inculpat să plătească 20.000 lei drept despăgubiri pentru daune morale și 2.000 lei cheltuieli judiciare către stat.

Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, existând posibilitatea de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Distribuie acest articol