Pereche de soți agresați pe o plajă din Năvodari din cauza unor ochelari de înot

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 158

Sursa foto:

0:00

Patru bărbați trimiși în judecată pentru agresiune pe plaja din Năvodari

Patru bărbați au fost puși sub acuzare pentru săvârșirea de loviri sau alte violențe, iar procesul lor a avut loc la Judecătoria Constanța. Aceștia sunt acuzați că au atacat un bărbat și soția acestuia pe o plajă din Năvodari, incidentul fiind generat de dispariția unei perechi de ochelari de înot.

Ciprian Florin Pascu a primit o condamnare de 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce Marius Nicolae Tinca, Radu Dorin Pascu și Dumitru Anton Strungar au fost condamnați la câte 1 an de închisoare cu suspendare. Decizia instanței nu este definitivă, apelul urmând să fie judecat pe 3 octombrie 2024.

Detalii despre incident

În cadrul audierilor, femeia agresată a relatat că, pe 9 august 2022, în jurul orei 16:00, se afla pe plaja din Năvodari împreună cu soțul și alți cunoscuți. La un moment dat, copilul lor a observat că i-a dispărut o pereche de ochelari de înot. Ulterior, minorul a remarcat o pereche similară pe un șezlong din apropiere.

Unul dintre bărbații din grup, însoțit de soțul femeii, s-a îndreptat spre șezlong pentru a discuta cu un bărbat despre cum au ajuns ochelarii acolo. Discuția a escaladat, iar femeia a fost atacată de unul dintre membrii grupului advers. Soțul său a intervenit și a fost, de asemenea, agresat de aceiași indivizi.

Consecințele agresiunii

În urma atacului, femeia a declarat că s-a lovit cu capul de un stâlp de umbrelă și a căzut pe nisip, pierzându-și cunoștința. La scurt timp, o ambulanță a sosit la fața locului și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale. Examinarea medico-legală a relevat leziuni traumatice provocate prin lovire cu corpuri dure, iar medicul legist a stabilit că femeia necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru recuperare.

În urma acestor evenimente, cei patru bărbați au fost trimiși în judecată, iar apelul este așteptat în perioada următoare.

Distribuie acest articol