Un grup de bărbați a fost prins cu substanțe interzise în Vama Veche.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 136

Sursa foto:

0:00

Acțiune de menținere a ordinii publice în Vama Veche

Pe 23 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai, în colaborare cu echipele Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune dedicată menținerii ordinii publice și prevenirii traficului și consumului de substanțe psihoactive.

În urma activităților, au fost legitimate 132 de persoane și verificate 50 de vehicule. Autoritățile au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 4.000 de lei. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere în vederea suspendării, iar două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.

Polițiștii au identificat două persoane pe strada Falezei, care aveau un comportament suspect. În urma unui control corporal, au descoperit în rucsacul unui bărbat de 23 de ani o folie din plastic ce conținea patru comprimate cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, asupra unui alt bărbat, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită o folie din plastic cu o substanță similară.

În timpul patrulării, polițiștii au întâlnit trei bărbați care dețineau o țigaretă confecționată artizanal, împreună cu cantități variate de substanță vegetală suspectă de a avea efecte psihoactive, precum și două grindere. În aceste cazuri, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, conform competențelor legale.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Distribuie acest articol