Sediul social al companiei Dorian Pravda Construct SRL va fi mutat.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 144

Sursa foto:

0:00

Hotărârea asociatului unic al Dorian Pravda Construct SRL

În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3952, publicată pe 21 august 2024, a fost emisă Hotărârea nr. 1/12.06.2024 de către asociatul unic al Dorian Pravda Construct SRL, situată în municipiul Constanța, pe strada Dispensarului, nr. 108, județul Constanța, având codul de identificare fiscală 48357130.

Pravdencu Ionuț-Dorian, în calitate de asociat unic și administrator al Dorian Pravda Construct SRL, a decis mutarea sediului social al societății de la adresa actuală, strada Dispensarului, nr. 108, la noua adresă situată pe bulevardul Ferdinand, nr. 28, în municipiul Constanța.

Despre Dorian Pravda Construct SRL

Dorian Pravda Construct SRL a fost înființată în anul 2023 și are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Ferdinand, nr. 28. Activitatea principală a societății constă în „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Conform informațiilor disponibile, asociat și administrator este Pravdencu Ionuț-Dorian, care deține și funcția de asociat și administrator la General MA SRL.

În anul 2023, Dorian Pravda Construct SRL a raportat o cifră de afaceri de 61.881 lei, generând un profit de 25.104 lei, având un angajat.

Precizări legale

Conform Legii 190 din 2018, articolul 7, activitatea jurnalistică beneficiază de anumite exonerări de la reglementările GDPR, cu condiția menținerii unui echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Informațiile prezentate sunt de interes public și au fost obținute din surse publice disponibile.

Distribuie acest articol