Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în fața trenului la stația Piața Unirii.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 118

Sursa foto:

0:00

Circulația Metroului pe Magistrala 2 Perturbată

Circulația metroului pe Magistrala 2 a fost afectată după ce un bărbat a căzut pe șine la stația Piața Unirii. Pompierii SMURD sunt la fața locului pentru a interveni și a salva victima. În urma acestui incident, trenurile de metrou circulă cu întârzieri semnificative pe această magistrală.

Conform informațiilor oferite de Metrorex, se pare că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. „Metrorex informează că astăzi, 25.08.2024, începând cu ora 11.45, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reorganizată din cauza unui act de suicid. Călătorii care utilizează această magistrală sunt informați că trenurile circulă în ambele sensuri. Cei aflați în stațiile Piața Unirii 2 și Universitate pot utiliza trenurile de metrou de la linia 1 pentru ambele direcții (Tudor Arghezi sau Pipera)”, se menționează într-un comunicat oficial.

De asemenea, personalul Metrorex a solicitat intervenția echipelor SMURD. Conform procedurilor interne, autoritățile competente, împreună cu Metrorex, vor iniția o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc acest incident.

În prezent, circulația metroului pe Magistrala 2 a revenit la normal.

Distribuie acest articol