Zeci de articole vestimentare de marcă ridicate de polițiștii de frontieră la PTF Vama Veche.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 183

Sursa foto:

0:00

Confiscare de bunuri contrafăcute la PTF Vama Veche

Polițiștii de frontieră români au confiscat bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, în cadrul unor acțiuni desfășurate la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche. Acțiunile au avut loc în datele de 23 și 24 august 2024, în urma controlului a două autocare sosite din Turcia.

În prima zi, polițiștii au efectuat un control asupra unui autocar care se îndrepta spre România și au descoperit în compartimentul destinat bagajelor 140 de perechi de pantofi sport și 91 de articole vestimentare, toate inscripționate cu mărci cunoscute, dar suspectate a fi contrafăcute.

În continuarea acțiunilor, pe 24 august, aceleași autorități au descoperit, în compartimentul bagajelor al unui alt autocar venind din aceeași direcție, 294 de articole vestimentare similare, tot fără documente de proveniență și fără acordul titularilor de marcă pentru vânzare.

Produsele confiscate, care ar fi avut o valoare totală semnificativă pe piață, au fost ridicate pentru a permite desfășurarea de cercetări suplimentare. Poliția de frontieră a demarat o anchetă în legătură cu infracțiunea de punere în circulație a unor produse purtând mărci identice sau similare cu cele înregistrate.

Distribuie acest articol