Acțiunea „Blocada” în Vama Veche. Descoperirile polițiștilor

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 208

Sursa foto:

0:00

Acțiuni de menținere a ordinii publice în Vama Veche – 2 Mai

Pe 25 august 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai, au desfășurat o acțiune în cadrul inițiativei Blocada, având ca scop menținerea ordinii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive.

În cadrul acestei acțiuni, au fost legitimate 64 de persoane și verificate 48 de vehicule. Autoritățile au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Descoperiri importante în timpul controalelor

În timpul patrulării, polițiștii au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism pe DN 39. Șoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost legitimat și identificat. În urma controlului vehiculului, polițiștii au descoperit 38 de pachete ce conțineau aproximativ 2 kilograme de tutun destinat confecționării de țigarete.

Pachetele de tutun nu aveau aplicate timbre fiscale românești, iar bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru cantitatea de tutun. Cercetările în acest caz continuă.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Distribuie acest articol