Marcel Ciolacu își dorește instalarea noului Executiv pe 23 decembrie: „Nu consider altă coaliție de guvernare în afară de cea cu PNL”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 121

Sursa foto:

0:00

Anunțul lui Marcel Ciolacu privind noul Executiv

Marcel Ciolacu a declarat, după prima întâlnire a noii conduceri a PSD, că intenționează ca noul Executiv să fie instalat pe 23 decembrie. Premierul a subliniat că nu vede o altă coaliție de guvernare în afară de cea cu PNL.

„Nu voi răspunde declarațiilor domnului Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, care a cerut convocarea BPN al liberalilor pentru a discuta despre o posibilă ieșire din coaliție. Acest guvern va continua să funcționeze până la alegerile din luna decembrie. După 21 decembrie, România va avea, conform obiceiului, un nou Guvern. Consider că este normal să avem o proiecție, având în vedere că trebuie să aprobăm bugetul. Mi-aș dori ca bugetul să fie aprobat imediat după alegeri, cu actualul Guvern și Parlament. Din perspectiva mea, noul Guvern va fi învestit pe 23 decembrie”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând întrebărilor despre poziția colegilor de coaliție care au sugerat că PNL ar trebui să iasă de la guvernare, în urma atacurilor venite din partea PSD.

Distribuie acest articol