Accident mortal pe drumurile din Tulcea: conducătorul auto responsabil a evadat, dar a fost capturat în Brăila.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 186

Sursa foto:

0:00

Accident rutier tragic în Dăeni, județul Tulcea

Poliția din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin a fost alertată pe data de 25 august 2024, în jurul orei 14:51, cu privire la un accident rutier petrecut în localitatea Dăeni, situată pe malul Dunării.

La sosirea echipajului de poliție, autoritățile au găsit o persoană căzută în stare de inconștiență pe malul fluviului, care fusese lovită de un autoturism. Șoferul vehiculului a părăsit locul faptei, dar a fost identificat ulterior de polițiști pe raza municipiului Brăila. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost testat cu un etilotest, care a arătat o concentrație de 0,47 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Tulcea a intervenit la fața locului, însă victima a fost declarată decedată. În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. El urmează să fie prezentat instanței de judecată pe 26 august 2024 pentru a se decide măsura preventivă care va fi aplicată în cazul său.

Distribuie acest articol