Jandarmul Sorin Andrici a obținut victoria în ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 135

Sursa foto:

0:00

Sorin Adrici, jandarmul din Tulcea, câștigă ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs”

În acest weekend, Sorin Adrici, un jandarm tulcean, a participat la ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs”, desfășurat în localitatea Brebu, județul Dâmbovița, unde a alergat timp de 26 de ore, reușind să se claseze pe locul întâi. Această competiție, cunoscută pentru traseul său provocator și diferențele de nivel, este considerată una dintre cele mai dificile din Europa.

La startul evenimentului s-au aliniat unii dintre cei mai buni ultramaratoniști din România, iar Sorin Adrici a demonstrat o rezistență deosebită, încheind competiția ca ultimul concurent pe traseu după 26 de ore de alergare.

„Am alergat 26 de ore, reprezentând Tulcea la acest mare eveniment și m-am clasat pe locul 1, demonstrând că antrenamentele și experiența au fost esențiale pentru obținerea acestui rezultat excelent în ultramaraton! A fost o cursă dificilă, cu temperaturi de până la 35 de grade pe parcursul zilei, un traseu provocator și o mare diferență de nivel. Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea și tuturor celor care m-au susținut!”, a declarat Sorin Adrici.

Recordul național de alergare

Sorin Adrici este și deținătorul recordului românesc de alergare, având o performanță de 41 de ore, obținută în acest an în Spania, la Backyard Ultra Extremadura.

Comunitatea de jandarmi din Tulcea l-a felicitat pentru efortul depus și rezultatul remarcabil obținut în cadrul competiției.

Distribuie acest articol