Maia Sandu a fost testată pozitiv pentru Covid-19! Ce mesaj a transmis președintele Republicii Moldova

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 171

Sursa foto:

0:00

Maia Sandu anunță că s-a îmbolnăvit de Covid-19

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a comunicat printr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook că a fost diagnosticată cu Covid-19. Din acest motiv, ea nu va putea participa la evenimentele organizate pentru a celebra 33 de ani de la obținerea independenței Republicii Moldova.

„Din păcate, am contractat COVID-19 și nu voi putea fi prezentă la evenimentele publice din această zi și din următoarea. Mă simt bine, nu am alte simptome, cu excepția unei ușoare oboseli. Pentru a nu pune în pericol sănătatea altora, voi rămâne izolată în următoarele zile”, a declarat Maia Sandu din apartamentul său din Chișinău.

Mesaj de precauție pentru cetățeni

În cadrul mesajului său, Maia Sandu a subliniat importanța vigilentei în fața virusului care continuă să circule. „Vă rog să fiți atenți… dacă observați simptome, verificați, faceți teste și discutați cu medicul dumneavoastră. Vă doresc sănătate, aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a adăugat președintele.

Evenimentele dedicate independenței

Este important de menționat că autoritățile de la Chișinău au programat mai multe activități pentru a marca 33 de ani de independență a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol