Marius Mihalache Band, Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu se vor afla în orașul de la malul mării.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 174

Sursa foto:

0:00

Surpriză pentru Public la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului

Organizatorii Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2024 au pregătit o surpriză deosebită pentru iubitorii de muzică. Marius Mihalache Band, împreună cu Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu, vor susține concertul intitulat „Rădăcini” sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 20:00, la Teatrul de Vară Soveja din Constanța.

O Seară Plină de Ritm și Energie

Concertul promite să fie o seară vibrantă, plină de ritm și energie, oferind publicului o călătorie fascinantă în adâncurile spiritualității muzicale, inspirată din muzica autentică a părinților și bunicilor noștri. Marius Mihalache, alături de banda sa excepțională, va avea ca invitați pe cei doi artiști de renume, Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu.

Despre Marius Mihalache

Marius Mihalache este un artist și producător de talie internațională, cunoscut pentru abilitățile sale în muzica de film și songwriting, fiind absolvent al prestigiosului Berklee College of Music din Boston. A avut ocazia să performeze pe cele mai renumite scene din Europa și Statele Unite, colaborând cu artiști de renume mondial precum Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kennedy, Steve Vai și Kitaro.

Invitații Speciali

Damian Drăghici, un alt invitat special al concertului, este și el absolvent al Berklee College of Music și a petrecut o perioadă semnificativă în Los Angeles. Acest artist versatil a colaborat cu nume mari precum Joe Cocker, James Brown, Cyndi Lauper și Shaggy. Între 2006 și 2009, a inițiat proiectul „Damian & Brothers”, care a adus în prim-plan mesaje împotriva discriminării etnice prin muzică.

Mihai Mărgineanu, celălalt invitat, este cunoscut pentru interpretările sale în genurile folk și pop rock. Repertoriul său îmbină melodii inspirate din folclorul urban cu creații originale, unele dintre acestea fiind reinterpretări ale unor cântece tradiționale.

Achiziționarea Biletelelor

Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS sunt disponibile pentru achiziție conform programului stabilit.

Distribuie acest articol