Bărbatul care a alarmat autoritățile, suspectat de înjunghierea mamei sale, a amenințat cu sinuciderea în Spitalul Județean.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 125

Sursa foto:

0:00

Panică în cartierul Inel 1 din Constanța

O seară de duminică, 25 august, a fost marcată de un incident tumultuos în cartierul Inel 1 din municipiul Constanța. Un bărbat a generat un scandal care a scos vecinii din case, iar la fața locului au sosit autoritățile, inclusiv poliția, echipaje medicale și militarii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, care au intervenit pentru a debloca ușa apartamentului său.

Zvonurile inițiale au sugerat că bărbatul și-ar fi înjunghiat mama, însă aceste informații s-au dovedit a fi false. C.M., individ cunoscut pentru comportamentele sale agitate, a fost din nou în centrul atenției. Vecinii săi de pe strada Cerbului au fost nevoiți să părăsească locuințele din cauza scandalului provocat de acesta.

Incidentul a început după ce C.M. a fost la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a creat deranj, amenințând că se va sinucide. Personalul medical a reușit să-l calmeze, iar el a părăsit spitalul, întorcându-se acasă. Aici, însă, comportamentul său s-a agravat, iar bărbatul a început o nouă criză, amenințând din nou că se va sinucide, baricadându-se în apartament și fluturând un cuțit.

Familia sa a alertat autoritățile prin apelul la numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit polițiștii de la Secția 1 din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, care au reușit să-l imobilizeze pe bărbat. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Conform informațiilor disponibile, C.M. are un istoric de probleme psihice și a fost o „cunoștință” constantă a poliției. Vecinii săi au declarat că se așteaptă la astfel de incidente, având în vedere comportamentul său anterior. De-a lungul timpului, bărbatul a fost internat de mai multe ori la spital, dar, de fiecare dată când revenea acasă, provocările au reînceput.

Distribuie acest articol