Un salvator de la ISU Constanța a decedat, lăsând în urmă regrete în rândul colegilor.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 165

Sursa foto:

0:00

Tragedie în rândul pompierilor: Căpitanul Bugnar Marius Sorin a decedat

Un trist eveniment a avut loc recent, când Căpitanul (r) Bugnar Marius Sorin a decedat, o veste anunțată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța prin intermediul rețelelor sociale. Această pierdere a lăsat o amprentă adâncă în comunitatea pompierilor și nu numai.

Cariera lui Bugnar Marius Sorin

Bugnar Marius Sorin a început cariera sa militară în anul 1993, după ce a absolvit cursurile Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. În luna iulie a anului 1998, a fost repartizat la Brigada de Pompieri Dobrogea, unde a fost numit adjunct comandant al Batalionului 2, Secția a 3-a Pompieri (Constanța Port). În 2001, a preluat funcția de comandant al aceleași secții, pe care a exercitat-o până în anul 2014, când a trecut în rezervă.

Înmormântarea și omagiul adus

Cei care l-au cunoscut și doresc să își aducă un ultim omagiu pot veni la Capela Cimitirului Municipal din Constanța. Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 28 august 2024, începând cu ora 12:30. ISU Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe, rugând ca „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”

Distribuie acest articol