Investiții de peste 200.000 de euro pentru reabilitarea Navei Marina 1

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 138

Sursa foto:

0:00

Anunț de Licitație pentru Servicii de Reparații la Nava Marina 1

Pe 26 august 2024, a fost publicat un anunț de licitație pe platforma licitatiapublica.ro, organizat de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Licitația este programată pentru data de 30 septembrie, la ora 15:00.

Obiectul acestei achiziții constă în „servicii de reparații cu andocarea Navei Marina 1”, aflată în patrimoniul Administrației. Valoarea estimată a serviciilor este de 1.032.260 lei, echivalentul a peste 200.000 euro, calculat la cursul de schimb actual.

Contractul va fi atribuit pe baza criteriului „cel mai bun raport calitate-preț”, iar durata acestuia va fi de două luni.

Responsabili cu Procedura de Atribuire

Deciziile legate de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire vor fi luate de următoarele persoane: Stelică Hagi – Director, Otilia Macovei – Director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea – Director Economic, Constantin Sava – Șef birou Achiziții, Georgiana Grigorescu – Șef birou Juridic, Viorel Iacob – Șef serviciu Mecanizare-Transporturi, Florentina Chiriac – Consilier juridic, Andrei Axente – Șef Birou hidrologie Marină, Camelia Dumitrache – Șef Serviciu PBHH, Constantin Onofriciuc – Comandant Nava Marina, Aura Lavru – Inginer birou Achiziții, Mirella Oancea – Inginer birou Achiziții, și Edith Dulica – Control Financiar Preventiv.

Condiții și Lucrări Preconizate

Conform caietului de sarcini, garanția pentru serviciile prestate trebuie să fie de minimum 12 luni de la semnarea procesului verbal de recepție de către ambele părți.

Operațiunea de prestare a serviciului va include lucrări efectuate pe docul plutitor, verificări și reparații în compartimentul mașini, verificări la reductorul MP, reparații la generatoarele diesel, precum și verificarea sistemului de încărcare a acumulatorilor. De asemenea, vor fi verificate și reparate instalațiile electrice de 220V de la bordul navei, tancurile de la bord, etanșeitatea și funcționarea traductorilor sondelor ultrason, precum și sistemul de tracțiune al macaralei de pe navă.

Distribuie acest articol