Un adolescent de 15 ani a deteriorat două automobile parcate pe I.G. Duca și ulterior a jefuit o persoană, smulgându-i bijuteriile.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 176

Sursa foto:

0:00

Incident în Constanța: Minor reținut pentru distrugere și tâlhărie

Pe 26 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, prin intermediul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, au reținut un minor de 15 ani, suspectat de comiterea infracțiunilor de distrugere și tâlhărie. Acțiunea a fost realizată sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Conform cercetărilor, pe 11 august, în jurul orei 17.00, minorul ar fi provocat daune la două autoturisme parcate pe străzile Dobrogeanu Gherea și I.G. Duca, zgâriind vehiculele cu un obiect dur. La scurt timp, în jurul orei 18.10, același minor ar fi atacat un bărbat de 51 de ani, deposedându-l prin violență de o bijuterie din metal prețios, estimată la 5.000 de lei, incidentul având loc pe strada I.G. Duca.

Minorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe 27 august, acesta urmează să fie prezentat procurorului de caz, cu o propunere legală referitoare la măsurile ce se impun.

Distribuie acest articol