Incident în Năvodari: un șofer a fost depistat pozitiv la testul antidrog, iar alți doi au fost prinși conducând fără permis și sub influența alcoolului.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 173

Sursa foto:

0:00

Accidente Rutiere în Năvodari și Eforie Nord

Pe 27 august, în jurul orei 06:30, polițiștii din Năvodari au fost alertați cu privire la un accident de circulație pe bulevardul Năvodari. La fața locului, autoritățile au constatat că incidentul a implicat două autoturisme, conduse de bărbați de 20 și 45 de ani.

Ambii șoferi au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cu toate acestea, în cazul bărbatului de 20 de ani, testul a arătat posibile indicii de consum de substanțe psihoactive. Acesta a fost transportat la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice, în scopul stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

Conducători Auto Fără Drept de Circulație

În aceeași zi, la ora 10:00, polițiștii de la Secția 1 Poliție Neptun au identificat un bărbat de 30 de ani, care conducea un autoturism în stațiunea Jupiter, deși avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Tot pe 26 august, la ora 15:15, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au depistat un alt bărbat, de 56 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, în Eforie Nord, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deși testul cu aparatul din dotare a fost negativ, bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, necesare stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Cercetările continuă în ambele cazuri, iar autoritățile vor lua măsurile legale corespunzătoare.

Distribuie acest articol