Numeroase abateri de la normele rutiere, identificate de polițiștii constănțeni

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 145

Sursa foto:

0:00

Accidente Rutiere și Conducători Sub Influență în Năvodari și Eforie Nord

Pe 27 august 2024, la ora 06:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost alertați cu privire la un accident de circulație, constatat pe bulevardul Năvodari. La fața locului, agenții de poliție au descoperit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 20 și 45 de ani.

Atât șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totuși, în cazul tânărului de 20 de ani, testarea a relevat indicii care sugerează posibila prezență a substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice, care vor determina cu exactitate consumul de substanțe interzise.

Conducători Auto Identificați în Jupiter și Eforie Nord

Într-un alt incident, pe 26 august 2024, la ora 10:00, polițiștii de la Secția 1 Poliție Neptun au depistat un bărbat de 30 de ani, care conducea un autoturism în stațiunea Jupiter, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În aceeași zi, la ora 15:15, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au identificat un bărbat de 56 de ani, care conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,74 mg/l. După testarea inițială, acesta a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii alcoolemiei în sânge.

Autoritățile continuă cercetările în aceste cazuri pentru a determina circumstanțele exacte ale incidentelor.

Distribuie acest articol