Mai multe persoane au fost implicate într-un grav accident rutier la ieșirea din Tulcea spre Malcoci.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 177

Sursa foto:

0:00

Accident rutier grav în Tulcea

Un accident rutier serios a avut loc în seara zilei de 27 august 2024, la ieșirea din municipiul Tulcea, în direcția localității Malcoci. Potrivit primelor informații, opt persoane au fost implicate în incident, iar unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului.

La fața locului au intervenit echipele ISU Delta Tulcea, care au mobilizat o autospecială destinată stingerii incendiilor, echipajul de descarcerare și o unitate SMURD. În vehiculul care s-a răsturnat se aflau cinci persoane, iar în celălalt autoturism erau trei pasageri.

Cadrele medicale au început imediat acordarea îngrijirilor necesare victimelor la fața locului. Trei dintre persoanele implicate au fost transportate de echipajele medicale SAJ și SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe pentru tratamente suplimentare, în timp ce alte trei victime au beneficiat de asistență medicală la locul accidentului.

Conform informațiilor furnizate de ISU Delta Tulcea, toate persoanele afectate de accident erau conștiente și cooperante în momentul intervenției medicale.

Distribuie acest articol