Persoana acuzată că și-a devorat colega cere reabilitarea, în ciuda refuzului judecătorilor: „La început i-am consumat sânii“

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 197

Sursa foto:

0:00

Contestație pentru Ștergerea Cazierului Penal

Un individ cunoscut sub denumirea de „Canibalul din Galați” solicită, în mod insistent, ștergerea pedepsei sale de 27 de ani de detenție din cazierul său, deși inițial fusese condamnat la închisoare pe viață. Acesta își dorește o reabilitare, ca și cum faptele sale nu ar fi avut loc. Prima instanță a respins cererea sa, iar acum a formulat o contestație, sperând că va obține o decizie favorabilă.

Detalii despre Caz

Anesti Elefteriadis, care în prezent locuiește în Constanța și lucrează ca maseur, a comis o crimă care a șocat întreaga țară în anii ’90. În 1992, la vârsta de 26 de ani, el era profesor suplinitor la o școală din Galați. Într-o zi, a invitat o colegă acasă, unde a agresat-o fizic, a violat-o și, ulterior, a strangulat-o până la moarte.

Acte de Violentă și Crimă Groaznică

După comiterea crimei, Elefteriadis a procedat la tranșarea corpului victimei cu un satâr, punând bucăți din acesta în diverse pachete. Unele dintre aceste pachete au fost depozitate în frigiderul său, iar altele au fost aruncate în diferite locuri din oraș. El a declarat că a gătit și consumat părți din cadavru, descriind faptele sale ca fiind rezultatul unei „crize de nebunie”.

Condamnarea și Reabilitarea

Elefteriadis a fost condamnat la închisoare pe viață, dar a fost eliberat în 2019, după 27 de ani de detenție, pe baza legii recursului compensatoriu. Acum, la vârsta de 58 de ani, el continuă să ceară reabilitarea pentru a avea cazierul curat. Tribunalul Constanța i-a respins recent cererea, iar bărbatul a contestat decizia la Curtea de Apel Constanța, unde procesul va avea loc pe 22 octombrie.

Distribuie acest articol