Infracțiuni rutiere: un bărbat a fost surprins conducând în Eforie fără permis, iar altul a fost depistat la Medgidia sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 144

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în Eforie și Medgidia

Pe data de 28 august, în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie au prins un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspectat că a condus un autoturism pe strada Dorobanților. Verificările ulterioare au arătat că acesta deținea un permis de conducere emis de autoritățile unui alt stat, însă nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din România.

În ziua următoare, pe 29 august, în jurul orei 04:50, polițiștii de la Poliția Municipiului Medgidia au identificat un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, care conducea un vehicul pe strada Poporului, aflându-se sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării, au fost obținute indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul determinării exactității consumului de substanțe interzise și a alcoolemiei din sânge. În ambele cazuri, cercetările continuă sub supravegherea autorităților competente.

Distribuie acest articol