Atenție! Apa caldă va fi întreruptă în întregul oraș Constanța: Află până când.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 211

Sursa foto:

0:00

Avarie la CET Palas din Constanța

Termocentrale Constanța anunță consumatorii că a fost identificată o avarie la instalația de producere a energiei termice în CET Palas. Din cauza necesității de a efectua lucrări de reparație, se va sista furnizarea energiei termice către principalul client, Termoficare Constanța, afectând astfel și consumatorii conectați la sistemul de termoficare din municipiul Constanța.

Oprirea furnizării energiei termice va avea loc joi, 29 august, începând cu ora 12:30, și se estimează că va dura aproximativ 48 de ore. După finalizarea lucrărilor, va fi necesară umplerea instalațiilor din centrală, urmată de încărcarea magistratelor de transport.

Reprezentanții Termocentrale Constanța subliniază că aceste lucrări pot fi realizate doar cu oprirea totală a instalațiilor de producție. Operatorul Termoficare Constanța a fost informat despre programul de oprire. Termocentrale Constanța își exprimă înțelegerea față de disconfortul creat și asigură că echipele depun toate eforturile pentru a repune instalațiile în funcțiune în termenul estimat.

Informații suplimentare sunt disponibile non-stop prin intermediul Dispeceratului Termocentrale Constanța.

Distribuie acest articol