Apa caldă va fi întreruptă timp de 48 de ore în municipiu.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 176

Sursa foto:

0:00

Avarie la CET Palas – Oprirea furnizării energiei termice

Azi, 29 august 2024, a fost semnalată o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET Palas. În conformitate cu informațiile furnizate de Termocentrale Constanța, pentru a remedia problema, compania va suspenda temporar livrarea energiei termice către principalul său client, Termoficare Constanța, afectând astfel toți consumatorii conectați la sistemul de termoficare din municipiul Constanța.

Informații suplimentare de la Termoficare Constanța

Termoficare Constanța a comunicat faptul că, în urma notificării primite de la Termocentrale Constanța S.R.L. referitoare la avaria apărută, furnizarea energiei termice va fi oprită începând cu data de 29 august 2024, ora 12:00. Această suspendare va dura timp de 48 de ore, necesare pentru efectuarea lucrărilor de remediere a avariei din incinta uzinei, și va afecta toți consumatorii conectați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică. Compania mulțumește consumatorilor pentru înțelegere.

Atenționare pentru consumatori

Cetățenii municipiului Constanța sunt înștiințați să ia în considerare oprirea furnizării apei calde pe durata lucrărilor de remediere.

Distribuie acest articol