Nicolae Ciucă a fost ales de conducerea PNL pentru a candida la alegerile prezidențiale.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 199

Sursa foto:

0:00

Nicolae Ciucă, desemnat candidat PNL pentru alegerile prezidențiale

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a anunțat joi că Biroul Politic Național al formațiunii a decis să-l desemneze drept candidat pentru alegerile prezidențiale. Această decizie urmează să fie supusă aprobării Consiliului Național al partidului.

„În cadrul ședinței de astăzi, Biroul Politic Național și-a desemnat candidatul, care va fi propus spre aprobat în Consiliul Național. Voi fi eu cel care va candida la Președinția României. Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și sunt convins că, împreună cu toți membrii PNL, vom reuși să ajungem în turul doi și să câștigăm alegerile prezidențiale”, a declarat Ciucă după întâlnirea desfășurată la Palatul Parlamentului.

Critici interne și situația ministrului Finanțelor

Pe agenda ședinței Biroului Politic Național s-a aflat și convocarea Consiliului Național, în care se va valida candidatura lui Nicolae Ciucă. Totodată, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, se confruntă cu critici din partea unor membri ai partidului și din partea PSD, existând voci care solicită schimbarea sa înainte de startul campaniei, pentru a nu afecta imaginea PNL.

Marcel Boloș a fost implicat în diverse scandaluri, după ce a implementat măsuri controversate la minister. Cu toate acestea, există și lideri din PNL care consideră că înlăturarea ministrului Finanțelor în acest moment ar fi o greșeală.

Distribuie acest articol