Gipsy Kings, atracția principală a Festivalului Borșului Lipovenesc din Jurilovca

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 198

Sursa foto:

0:00

Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca: Gipsy Kings, invitați speciali

Ritmurile tradiționale spaniole vor răsuna sâmbătă, pe 21 septembrie, în Portul Nou din Jurilovca, o localitate tulceană. Celebră pentru succesul său internațional în muzica anilor ’80, formația Gipsy Kings, alături de Tonino Baliardo, va fi prezentă ca invitat special al Festivalului Borșului Lipovenesc, cel mai mare eveniment în aer liber din județul Tulcea și Dobrogea de Nord.

Anul acesta, festivalul va avea loc în penultimul week-end al lunii septembrie, pe 21 și 22 septembrie. Concertul Gipsy Kings, featuring Tonino Baliardo, va fi un moment deosebit pe scena din portul nou din Jurilovca, programat pentru seara de sâmbătă, 21 septembrie.

În 2023, Festivalul Borșului Lipovenesc a atras un număr record de peste 140.000 de vizitatori în doar două zile. Organizatorii se așteaptă la un aflux mare de turiști și în acest an, care vor avea ocazia să se bucure de două zile de muzică de excepție, dar și de deliciile gastronomice specifice regiunii deltaice și dobrogenă.

Ediția din 2024 a Festivalului Borșului Lipovenesc este organizată de Primăria Comunei Jurilovca, în colaborare cu Consiliul Județean Tulcea.

Distribuie acest articol