O companie din Galați va dezvolta apartamente pentru tineri în comuna Pantelimon.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 197

Sursa foto:

0:00

Contract pentru locuințe destinate tinerilor în comuna Pantelimon

Primăria comunei Pantelimon, situată în județul Constanța, a semnat un acord cu firma Anarecom Regioserv pentru furnizarea de servicii de proiectare în faza Studiu de Fezabilitate pentru construirea unor locuințe destinate închirierii, conform standardelor ANL.

Valoarea totală a contractului se ridică la 125.000 de lei.

Conform informațiilor disponibile, UAT comuna Pantelimon intenționează să achiziționeze un pachet complet de documentație necesar pentru proiectul „Construire locuințe pentru tineri, destinate închirierii”. Această documentație include:

  • Documentație tehnică pentru obținerea Certificatului de urbanism
  • Studii de specialitate, cum ar fi ridicarea topografică și studiul geotehnic
  • Documentație pentru obținerea avizelor conform Certificatului de urbanism (etapa 2 pentru mediu nu este inclusă)
  • Documentații de proiectare în faza Studiu de fezabilitate

Contractul a fost înregistrat în sistemul SEAP pe data de 28 august 2024.

Despre Anarecom Regioserv

Informațiile disponibile pe platforma termene.ro indică faptul că Anarecom Regioserv SRL a fost înființată pe 22 ianuarie 2014, având sediul pe strada Romană nr. 208 în Galați. Activitatea principală a firmei constă în inginerie și consultanță tehnică.

În ultima perioadă fiscală, Anarecom Regioserv SRL a raportat o cifră de afaceri de 3.795.042 de lei, cu un profit de 1.196.326 de lei și un număr de 11 angajați. Societatea este administrată de Nicolae-Viorel Trif.

Potrivit licitatiapublica.ro, Anarecom Regioserv SRL a realizat 460 de achiziții directe la nivel național, dintre care 128 au fost în județul Constanța. Prima autoritate contractantă din județ care a atribuit un contract societății a fost Consiliul Local Peștera, la data de 26 februarie 2018.

Distribuie acest articol