O firmă din Austria își extinde activitatea prin deschiderea unui punct de lucru în orașul de la malul mării.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 187

Sursa foto:

0:00

Deschiderea de noi puncte de lucru pentru SWIETELSKY CONSTRUCT – S.R.L.

Asociatul unic al societății SWIETELSKY CONSTRUCT – S.R.L. a anunțat deschiderea a două noi puncte de lucru, unul dintre acestea fiind situat în municipiul Constanța. Conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial, SWIETELSKY AG, companie înregistrată în Austria, cu sediul în Linz, va extinde astfel activitatea sa.

Noile locații vor fi amplasate în comuna Vințu de Jos, pe Strada Devei nr. 1A, județul Alba, și în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 171 Bis, etajul 1. În același timp, a fost decisă închiderea unui punct de lucru din Voluntari, situat pe Șoseaua Pipera-Tunari nr. 1Z, satul Pipera, județul Ilfov, începând cu data actualizării acestei hotărâri.

Schimbări în conducerea companiei

În urma acestor decizii, Tobias Michael HAM și Victor Adrian BIELTZ au fost revocați din funcțiile de director economic, respectiv director de achiziții. Totuși, aceștia vor continua să activeze ca administratori ai societății, conform Hotărârii Asociatului unic nr. 1 din 25 martie 2024.

Informații despre SWIETELSKY CONSTRUCT

SWIETELSKY CONSTRUCT a fost înființată în 2004 și are sediul în București. Activitatea principală a companiei constă în lucrări de construcții pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale. Pentru anul 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 107.495.2289 lei, un profit de 5.162.075 lei și un număr total de 107 angajați.

Asociatul unic al firmei este SWIETELSKY AG din Austria, iar în prezent, administratori sunt Tobias Michael HAM, Victor Adrian BIELTZ, Irina Spirea și Vladimir Spirescu.

Distribuie acest articol