Vama Veche va avea o nouă unitate de cazare în valoare de peste 2 milioane de lei.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 187

Sursa foto:

0:00

Noi construcții în Vama Veche pentru a satisface cererea turistică

Vama Veche, una dintre cele mai populare destinații de pe litoralul românesc, se pregătește să primească noi construcții pentru a face față numărului crescând de turiști și localnici care vizitează zona în sezonul estival. Oamenii de afaceri din regiune recunosc necesitatea extinderii spațiilor de cazare.

Proiectul MKL Vama Veche

Societatea MKL Vama Veche a înaintat documentația necesară pentru construcția unui imobil cu regimul de înălțime S+P+1, destinat cazării și locuirii, pe strada Albatros nr. 13 din satul Vama Veche, comuna Limanu. Proiectul include dotări complementare, amenajări exterioare, împrejmuire, organizarea șantierului, precum și demolarea unei construcții existente la parter, construită în 2017, care are o suprafață de 116,70 mp.

Aprobarea de mediu

Recent, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a eliberat acordul de mediu necesar. În urma consultărilor din cadrul Comisiei de analiză tehnică, s-a decis că proiectul nu necesită evaluarea impactului asupra mediului, conform Certificatului de urbanism nr. 39 din 27.02.2023.

Detalii despre construcție

Proiectul prevede ridicarea unui imobil cu regimul de înălțime S+P+1E, care va include funcțiuni de cazare, un bar, o piscină dotată cu instalație de filtrare și tratare chimică, împrejmuirea terenului și lucrări de organizare a șantierului. Valoarea totală a investiției este estimată la 2.160.000 de lei, iar implementarea acestuia este planificată pe o perioadă de doi ani, începând de la obținerea tuturor avizelor necesare.

Locația aleasă pentru investiție

În procesul de realizare a proiectului, dezvoltatorul a considerat că amplasamentul de pe strada Albatros nr. 13 este cel mai potrivit, având în vedere că zona este reglementată urbanistic pentru tipurile de funcțiuni propuse și beneficiază de acces facil la drumurile existente și rețelele de utilități.

Despre MKL Vama Veche

MKL Vama Veche SRL a fost înființată pe 30 martie 2017, având sediul pe strada Albatros nr. 16A din Vama Veche. Andrei Miclău este unic administrator și asociat al firmei. În anul 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 2.151.657 de lei, un profit de 914.057 de lei și datorii de 674.349 de lei, având în prezent șapte angajați.

Unitatea de cazare existentă

Andrei Miclău mai deține și Artelier, o unitate de cazare cu 27 de camere situată tot pe strada Albatros nr. 16A din Vama Veche, care funcționează ca un hotel de 3 stele, având inclus un restaurant, bar și terasă.

Etichete:
Distribuie acest articol