Ion Dumitrache, șeful PSD Constanța, exclus de la farmacia Spitalului Județean

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 180

Sursa foto:

0:00

Consilierii județeni din Constanța resping reînchirierea farmaciei din Spitalul Județean

În ședința ordinară de joi, 29 august, consilierii județeni din Constanța au votat împotriva reînchirierii farmaciei situate în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”. Proiectul de hotărâre numărul 178, care viza închirierea prin licitație publică a unui spațiu de 76,53 mp destinat farmaciei, nu a obținut susținerea necesară din partea aleșilor județeni.

Din cele 36 de voturi exprimate, 14 au fost pentru, 21 împotrivă, iar un consilier s-a abținut. Majoritatea voturilor împotriva proiectului au venit din partea consilierilor PNL, PRO România și chiar din rândurile PSD-ului.

Anterior, farmacia Eurosantis, deținută de Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale Constanța a PSD, funcționa în acest spațiu. Cu toate acestea, instanța a decis anularea contractului de închiriere, ceea ce a dus la evacuarea firmei. Deși se propunea inițierea unei noi licitații în care Dumitrache ar fi putut participa, există voci care susțin că farmacia ar continua să opereze în cadrul Spitalului Județean.

Distribuie acest articol