Șofer sub influența alcoolului și posibil a substanțelor interzise, capturat de poliție între Eforie Nord și Eforie Sud.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 187

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în Eforie

Pe 29 august 2024, în jurul orei 09:20, polițiștii de la Serviciul de Siguranță Rutieră au fost informați despre un șofer care conducea un autoturism sub influența alcoolului, având direcția de mers dinspre comuna Tuzla către orașul Eforie.

Forțele de ordine au interceptat vehiculul pe D.N. 39, între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud. La fața locului, conducătorul auto a fost identificat, având 34 de ani, conform declarațiilor IPJ Constanța.

Acesta a fost supus testului cu etilotestul, rezultatul indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testarea a sugerat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru a se efectua analize biologice, în scopul determinării precise a alcoolemiei și a consumului de substanțe interzise. Investigarea acestui incident continuă.

Distribuie acest articol