A debutat Campionatul Național de Canotaj pe Mare în prezența Elisabetei Lipă.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 116

Sursa foto:

0:00

Deschiderea Campionatului Național de Canotaj pe Mare la Constanța

Pe 30 august, Plaja Reyna Beach din Constanța a fost scena conferinței de presă dedicată deschiderii Campionatului Național de Canotaj pe Mare, destinat juniorilor, seniorilor și sportivilor masters. Competițiile se vor desfășura în perioada 30 – 31 august, pe plaja Reyna, între orele 08:30 și 13:30.

Evenimentul a fost moderat de Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, care a subliniat importanța acestui campionat. La conferință au participat și sportivii medaliați la Jocurile Olimpice: Roxana Anghel, Marian Enache și Gianina van Groningen. Roxana Ciuhulescu a fost prezentatoare a evenimentului.

Elisabeta Lipă a declarat: „Revin mereu cu mare plăcere aici, deoarece îmi doresc ca, la viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice, să avem sportivi reprezentând România. Vreau să felicit juniorii care au adus țării noastre locul I la Campionatul Mondial de Canotaj din Canada. Mă bucur să văd că astăzi s-au aliniat la start peste 150 de sportivi din toate categoriile de vârstă.”

De asemenea, Andrei Talpeș a adăugat: „Sunt onorat să fiu printre atâția campioni și să fim gazda acestui Campionat Național de Canotaj pe Mare. Sper că aceasta să fie o rampă de lansare pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028.”

Distribuie acest articol